In onze wachtkamers is het verplicht om uw zelf meegebrachte mondkapje te dragen. 

Voor al uw vragen omtrent Corona kunt u bellen met de GGD: 0800-1202

Uw griepprik

De griepprikmiddag voor seizoen 2020/2021 vindt dit jaar plaats op:

woensdag 14 oktober

In de eerste week van oktober worden de uitnodigingen voor de griepprik verstuurd naar al onze patiënten die in aanmerking komen.

Let op:

  • dit jaar vinden de griepprikken op een andere locatie plaats omdat we in de praktijk 1,5 meter afstand niet kunnen hanteren. 
    De locatie staat vermeld in uw oproepbrief: Wijkgebouw Post West, ingang op Van Oosterzeestraat.
  • In verband met corona is het noodzakelijk dat iedereen zich aan het tijdslot houdt dat aangegeven staat in de brief.
  • Het dragen van een mondkapje is verplicht.

Bent u niet opgeroepen, maar had u wel een oproep verwacht dan horen wij dit ook graag. Wellicht hebben wij niet uw juiste adres in ons systeem staan. U kunt dit doorgeven aan onze assistente of mailen naar info@huisartsvanderpoel.nl.

Bent u wel opgeroepen, maar wilt u geen griepprik en ook geen oproepen in de toekomst. Ook dat horen wij graag. U kunt dit doorgeven aan onze assistente of via info@huisartsvanderpoel.nl.

Heeft u geen indicatie, maar wilt u wel graag een griepprik ontvangen? Dan kunt u e-mail sturen naar info@huisartsvanderpoel.nl. Wij zetten u op de lijst. De kosten bedragen € 20,00. We kunnen op dit moment nog niet garanderen dat we voldoende griepprikken hebben. Patiënten met een indicatie hebben voorrang. Eind oktober hebben we zicht of er voldoende vaccins zijn en nemen we contact met u op.

 

 

 

Contact
  • 010-4772186
  • 010-4772186 toets 1