Uw griepprik

Halverwege oktober zijn de uitnodigingen voor de griepprik verstuurd naar al onze patiënten die in aanmerking komen.

Let op:

  • Dit jaar vinden de griepprikken weer op de praktijk plaats. 
    Als u verhinderd bent, maak dan een nieuwe afspraak. Wij hebben speciale momenten gereserveerd. Alleen met een afspraak kunt u een griepprik halen. U kunt telefonisch contact opnemen of mailen naar info@huisartsvanderpoel.nl.

Bent u niet opgeroepen, maar had u wel een oproep verwacht dan horen wij dit ook graag. Wellicht hebben wij niet uw juiste adres in ons systeem staan. U kunt dit doorgeven aan onze assistente of mailen naar info@huisartsvanderpoel.nl.

Bent u wel opgeroepen, maar wilt u geen griepprik en ook geen oproepen in de toekomst. Ook dat horen wij graag. U kunt dit doorgeven aan onze assistente of via info@huisartsvanderpoel.nl. 

Heeft u geen indicatie, maar wilt u wel graag een griepprik ontvangen? Dan kunt u e-mail sturen naar info@huisartsvanderpoel.nl. Wij zetten u op de lijst. De kosten bedragen € 25,00. We kunnen op dit moment nog niet garanderen dat we voldoende griepprikken hebben. Patiënten met een indicatie hebben voorrang. Eind november hebben we zicht of er voldoende vaccins zijn en nemen we contact met u op.

Contact
  • 010-4772186
  • 010-4772186 toets 1