Informatie algemeen

Algemene informatie over Huisartsenteam Van der Poel

Algemeen

Huisartsenteam Van der Poel is een solopraktijk in de levendige wijk Rotterdam West. Met het hele team willen we u goede zorg bieden in een vertrouwde, vriendelijke omgeving. We vinden het belangrijk dat patiënten zich thuis voelen, daarom werken we met een klein vast team. Sinds oktober 2022 zijn wij verhuisd naar het Gezondheidscentrum Middelland op de 1e Middellandstraat 105c, Rotterdam. Het gezondheidscentrum delen wij met Fysiotherapie Middelland (voorheen Fysiotherapiepraktijk Heemraadssingel) en Apotheek Middelland (voorheen Apotheek Beukelsdijk). U vindt ons op de tweede verdieping. 

Door middel van een avondspreekuur, consulten per e-mail, online herhaalrecepten en online afspraken proberen we de zorg laagdrempelig en goed bereikbaar te maken. Heeft u tips/opmerkingen voor ons, dan horen wij graag van u via ons emailadres info@huisartsvanderpoel.nl.

spreekkamer

Ons adres:
1e Middellandstraat 105c
Tweede verdieping
3021 BD, Rotterdam

Nieuwe inschrijvingen

Wij nemen op dit moment een aantal nieuwe patienten aan die pas in de wijk zijn komen wonen (postcode 3014, 3015, 3021, 3022 en 3023). Heeft u nog geen huisarts gevonden in Rotterdam, dan mag u een mailtje sturen naar info@huisartsvanderpoel.nl

Let op: heeft u al een huisarts in Rotterdam, dan is het helaas niet mogelijk hier patient te worden. Op dit moment nemen we echt alleen patiënten aan die naar Rotterdam zijn verhuisd en nog niet is gelukt om een huisarts te vinden. Dit in verband met het tekort aan huisartsen in Rotterdam

Verhuizen

Als huisartspraktijk bieden wij wijkgerichte zorg. Verhuist u naar een andere wijk dan verzoeken wij u vriendelijk een nieuwe huisarts te zoeken.

Contact
  • 010-4772186
  • 010-4772186 toets 1