Update 15 maart 2020

In verband met de stijging van het aantal Corona infecties komt het inloopspreekuur met ingang van 15 maart te vervallen! Alle afspraken worden ingepland. We zullen vanaf nu alleen spoedzorg leveren.

Alle afspraken worden alleen na overleg met een van de artsen ingepland. 

As of 16th March 2020 it is no longer possible to enter our practice without an apointment due to the increasing number of Corona infections. In the following weeks we can only treat problems with high emergency.

 

Looprecept

In april 2017 is onze praktijk gestart met Looprecept. Als 1 van 10 praktijken gaan enkele weken lang patienten inzicht krijgen dmv stappentellers. www.looprecept.nl is mede tot stand gekomen door financiering van FAW Rotterdam en LHV kring Rotterdam. 

Huisarts van der Poel heeft samen met enkele collega's het voortouw genomen om het looprecept te ontwikkelen en op te starten. 

Op maandag en donderdag van 11:30 uur zal er zo'n 30-40 minuten gewandeld worden rond de Heemraadssingel. Onze verpleegkundige Lenneke Preesman loopt ook mee. We gaan op een normaal tempo wandelen en iedereen die patient is kan aansluiten. Laagdrempelig, gezellig, sociaal en vooral de leukste stap naar een betere gezondheid. 

Enkele inspirerende filmpjes van 2 patienten van ons zijn te vinden op het youtube kanaal van Looprecept en via de website zelf. www.looprecept.nl 

Contact
  • 010-4772186
  • 010-4772186 toets 1