Informatie algemeen

Algemene informatie over Huisartsenteam Van der Poel

Algemeen

Huisartsenteam Van der Poel is een solopraktijk in de levendige wijk Rotterdam West. Met het hele team willen we u goede zorg bieden in een vertrouwde, vriendelijke omgeving. We vinden het belangrijk dat patiënten zich thuis voelen, daarom werken we met een klein vast team. Sinds oktober 2022 zijn wij verhuisd naar het Gezondheidscentrum Middelland op de 1e Middellandstraat 105c, Rotterdam. Het gezondheidscentrum delen wij met Fysiotherapie Middelland (voorheen Fysiotherapiepraktijk Heemraadssingel) en Apotheek Middelland (voorheen Apotheek Beukelsdijk). U vindt ons op de tweede verdieping. 

Door middel van een avondspreekuur, consulten per e-mail, online herhaalrecepten en online afspraken proberen we de zorg laagdrempelig en goed bereikbaar te maken. Heeft u tips/opmerkingen voor ons, dan horen wij graag van u via ons emailadres info@huisartsvanderpoel.nl.

spreekkamer

Ons adres:
1e Middellandstraat 105c
Tweede verdieping
3021 BD, Rotterdam

Nieuwe inschrijvingen

Wij nemen op dit moment geen nieuwe patienten aan. Dit in verband met het tekort aan huisartsen in Rotterdam.

Let op: heeft u nog geen huisarts in Rotterdam? Dan kunt u contact opnemen met uw zorgverzekering. Zij kunnen u helpen met zoeken naar een praktijk, open voor inschrijvingen. 

Verhuizen

Als huisartspraktijk bieden wij wijkgerichte zorg. Verhuist u naar een andere wijk dan verzoeken wij u vriendelijk een nieuwe huisarts te zoeken.

Contact
  • 010-4772186
  • 010-4772186 toets 1