Update 15 maart 2020

In verband met de stijging van het aantal Corona infecties komt het inloopspreekuur met ingang van 15 maart te vervallen! Alle afspraken worden ingepland. We zullen vanaf nu alleen spoedzorg leveren.

Alle afspraken worden alleen na overleg met een van de artsen ingepland. 

As of 16th March 2020 it is no longer possible to enter our practice without an apointment due to the increasing number of Corona infections. In the following weeks we can only treat problems with high emergency.

 

Online afspraken

U kunt tussen 1 dag en één week vooruit online afspraken voor het spreekuur maken. Het betreft een normaal consult van 10 minuten. Wilt u meer dan 1 onderwerp bespreken verzoeken wij u telefonisch een afspraak te maken. 

Let op: u kunt bij 3 artsen een afspraak inplannen (dokter Fijten, Lieverse of van der Poel). Selecteer eerst de arts van uw keuze, vervolgens kunt u een afspraak inplannen. 

Niet alle beschikbare tijdstippen kunnen op de website getoond worden. Mochten de getoonde tijdstippen niet uitkomen dan kunt u het beste telefonisch met de assistente een afspraak maken. 

Als u een afspraak boekt, ontvangt u direct op het opgegeven mailadres een bevestiging van uw boeking. Let op: de automatisch verzonden mail kan wel eens voor SPAM worden aangezien! 

Op de bewuste datum en tijd wordt u op het spreekuur verwacht. Mocht u onverhoopt niet kunnen komen, verzoeken wij u om dit zo spoedig mogelijk aan ons kenbaar te maken, zodat het voor ons mogelijk is om een ander in te plannen op de vrijgekomen plek.

Er zijn op dit moment geen beschikbare plaatsen. Neemt u telefonisch contact op met de praktijk.