In onze wachtkamers is het verplicht om uw zelf meegebrachte mondkapje te dragen. 

Voor al uw vragen omtrent Corona kunt u bellen met de GGD: 0800-1202

Online afspraken

Het is tijdelijk niet mogelijk om online een afspraak te maken.

U kunt tussen 1 dag en één week vooruit online afspraken voor het spreekuur maken. Het betreft een normaal consult van 10 minuten. Wilt u meer dan 1 onderwerp bespreken verzoeken wij u telefonisch een afspraak te maken. 

Let op: u kunt bij 3 artsen een afspraak inplannen (dokter Fijten, Lieverse of van der Poel). Selecteer eerst de arts van uw keuze, vervolgens kunt u een afspraak inplannen. 

Niet alle beschikbare tijdstippen kunnen op de website getoond worden. Mochten de getoonde tijdstippen niet uitkomen dan kunt u het beste telefonisch met de assistente een afspraak maken. 

Als u een afspraak boekt, ontvangt u direct op het opgegeven mailadres een bevestiging van uw boeking. Let op: de automatisch verzonden mail kan wel eens voor SPAM worden aangezien! 

Op de bewuste datum en tijd wordt u op het spreekuur verwacht. Mocht u onverhoopt niet kunnen komen, verzoeken wij u om dit zo spoedig mogelijk aan ons kenbaar te maken, zodat het voor ons mogelijk is om een ander in te plannen op de vrijgekomen plek.

Er zijn op dit moment geen beschikbare plaatsen. Neemt u telefonisch contact op met de praktijk.