De praktijk is vanwege onze zomervakantie gesloten van zaterdag 17 juli t/m zondag 8 augustus. Voor spoedgevallen kunt u deze weken terecht bij Huisartspraktijk Karstel: 010-4774895 

17 juli t/m 8 augustus praktijk gesloten

De praktijk is van zaterdag 17 juli t/m zondag 8 augustus gesloten. Maandag 9 augustus vanaf 8.00 uur zijn we weer aanwezig. Houdt u hier svp rekening mee bij het bestellen van uw herhaalmedicatie. Heeft u deze weken toch herhaalmedicatie nodig? Neemt u dan eerst contact op met uw apotheek, wellicht kunnen zij het voor u regelen.  Wanneer dit niet mogelijk is neemt u dan tijdens werkdagen contact op met Huisartspraktijk Karstel.

U kunt tijdens onze vakantie uw herhaalmedicatie ook gewoon via de app van Uw Zorg Online blijven bestellen. Deze worden verwerkt door de huisartspraktijk van Karstel. Het is alleen niet mogelijk om in deze periode e-consults aan te vragen of online een afspraak te maken voor het spreekuur.

 

Vervanging tijdens werkdagen

Voor spoedgevallen kunt u in deze week terecht bij:
Huisartspraktijk Karstel
Graaf Florisstraat 85
010-4774895

 

Weekend, feestdagen en na 17.00 uur

Heeft u in het weekend of doordeweeks na 17.00 dringend huisartsenzorg nodig dan kunt u terecht bij de Huisartsenspoedpost bij het Sint Franciscus Gasthuis. De huisartsenspoedpost is bedoeld voor klachten waar u niet mee kunt wachten tot na het weekend of tot de volgende werkdag. 

Neemt u svp eerst telefonisch contact op met de huisartsenspoedpost via het telefoonnummer: 010-4669573. 
Houdt u de volgende gegevens bij de hand:

  • naam, adres en geboortedatum 
  • naam van uw huisarts
  • uw eventuele medicatie
  • uw burgerservicenummer
  • uw verzekeringsnummer